2012 m. liepos 31 d., antradienis

Stilingam vasaros karščiui ;]

Kodėl man niekas nepranešė, kad ši vasara ketina praeit greičiau nei manyta? Rodos, tik ką prasidėjo sesijos malonumai, didžių planų kūrimas pavadinmu ,,O po sesijos aš..." ir žiū - beliko tik mėnuo! Lenkiu pirštus ir skaičiuoju, ką pavyko nuveikt ir kiek dar visko ketinu padaryt. Ar ir Jums panašiai?
o vienas iš didesnių planų - festivalis Karklėj. Dar be bilietų ir tikslaus kelionės ir bendrakeleivių plano, bet su dauuuug idėjų ir svajonių, o kas svarbiausia bet kuriai spintos maniakei - ką gi apsirengt? Taigi grįžtu į savo blog'ą su festivalių stiliuko idėjomis.
Vienas iš svarbesnių ir, manyčiau, būtinų atributų yra aulinukai. Tai sakau tiek iš praktinės patirties, tiek iš stilingosios pusės. Žinau, pastarosiomis dienomis bet ir nieko neveikdami prakaituojate ir apie aulinukus mažiausiai peršasi mintis, bet lietuviška vasara mėgsta kiaulystės dėsnį - veik galiu garantuoti, kad lietaus bus. O ir kaip patogu - ar lakstyt po pievą, ar brist per purvo vandenynus, ar karstytis medžiais. Jų - spalvotų, margintų, ilgų, trumpų, su priedais be priedų, įsigyti nėra sunku, o dekoruotis galima ir pačioms. Viena idėja - festivalio metu iš naujų draugų ar festivalio dalyvių susirinkt parašus ar kaip kitaip pažymėt, kad aš čia buvau. Geriausi prisiminimai garantuoti ;)
Dėl lietaus. Kartu suderint gali ir spalvotus, plastikinius maišus primenančius paltukus (jų tai pat paprastai atrasi motulėj ,,Maxima"). Sakai kičas? Aš manau, kad fun ;)

Kitas mano favoritas - šortukai. Man mylimiausi - džinsiniai. Net abejonių nėra, kad juos imsiu būtinai. Bėda, kad nesugalvočiau prisidėti jų dar daugiau, juk pasirinkt tikrai yra iš ko. Ir stilinga, ir patogu, ir sexy ;)

Toliau sąraše - galvos apdangalai. O čia jau kiek ,,neša" fantazija - skrybėlės, plačiabrylės, ar beretės, ar sportinio tipo; šaliai, skaros ir begalė jų vyniojimo būdų, o gal sukursi kažką netikėto? Juk tai tavo stilius! Asmeniškai aš ketinu pasigriebt šiaudinę skrybėlę ir mylimiausią galvos raištį ;)

Kad ir kaip maloniai, o kartais net per daug maloniai, saulutė mus glostytų gulint kur tėvų sodyboj, o apie gaivą pagalvoji tik laižydama ledus, nepamirškim, kad gyvenam multiklimatiniame krašte, kur vieną dieną jauties it Maljorkoj, o kitą vos ne Grendlandijoj. Tad būtinai prigriebsiu į kelioninį krepšį šiltą džemperį. Madistės turbūt jau spėjo rūgščiai susiraukt perbėgus nemaloniems šiurpuliukams - galas stiliui... Xex, nebūtinai. Jau senai madinga ,,vogti" drabužius iš savo vaikinų spintų, tad ir šįkart ne išimtis. Kiek per didelis oversize džemperis, su vyriškai kietais užrašais ar aplikacijomis - galėčiau, paspausčiau like :)


Aksesuarai. Kaip be jų? Sakai, miegosi palapinėj, kaži kur vandens atrasi, o pats geriausias aksesuaras tebus uodų įkandimai? Nežinau, kaip Jūs, bet neturėdama jokių auskarų, apyrankės, pakabuko jausčiaus lyg pusiau nuoga. Aišku, auksais ir sidabrais gal ne ta vieta karstytis, bet yra kitų variacijų, pritaikytų tokioms išvykoms - mediniai, plastikiniai, iš karoliukų, kriauklių, siūlų ar veltinių pagaminti papuošalai. Kur kitur, jei ne  masiniam pašėlusių ir linksmų žmonių apsupty gali jaustis puikiai ant ausų užsikabinus megztas ryškias gėles ar  draugės dekupažu pagamintus auskarus su jūsų atvaizdais. O riešai be spalvotų festivalio apyrankių, maišytų su karoliais, odinėm juostelėm ir grandinėlėm tiesiog neįsivaizduojami.









Visa kita sąraše - tai, kas patogiausia. Juk norėsis lakstyti po purvo baseinus, karstytis net sunku įsivaizduoti kur, miegot ant žolės, voliotis smėlį ir netikėtai (tiek sau, tiek kitiems) įšokt į kokį prūdą. Tokius tikslus turėdama į savo krepšį kraunu lengvai krentančias, plačias, linksmais užrašais išmargintas palaidines, spalvotas tympes, plėšytus džinsus...

Na, o pats svarbiausias drabužis, aksesuaras ar apavas - gera nuotaika! Universalu ir patikima - kad ir ką būtum palikus namie, turint pakilią nuotaiką nieko nepritrūk;)





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą