2012 m. gegužės 9 d., trečiadienis

Podiumą sijonams!




Kas geriausiai atspindi vasarą, sušilusį orą ir pakilią nuotaiką? Žinoma, kad iš spintos ištrauktas sijonas! Ir ne tik tas, kuris padidina eismo įvykių skaičių keliuose... :) Po netikėtai ir taip lauktai užgriuvusių karščių ir aš sumąsčiau savo spinta pašviežinti, šįkart - sijonais.
Turbūt jau daugeliui merginų ne paslaptis, kad šio sezono must have yra ilgas plėvesuojantis sijonas - galbūt vaikinų liūdesiui, o mūsų akių džiaugsmui ilgi sijonai ima viršų. Klostuoti, tiesūs, aptempti, leopardo ar gėlių raštais, pasteliniai ar ryškūs, šilkiniai, lininiai, džinsiniai ir kokie tik šauna į galvą - viskas tiks. O ir kaip patogu - ir dieną į paskaitas ar darbą, ir vakare su draugais lauko kavinukėj pasėdėt.
Vis dėl to kojas norisi nors šiek tiek saulei (ir ne tik) parodyti? Puiki išeitis, kurią jau mano kambariokė realizavo - asimetrinis sijonas. Prieky iki kelių ar pusės šlaunų, nugaroje nutįstantis beveik iki kulkšnų, lengvos plazdančios medžiagos. Pats modelis intriguoja, o jei dar ryški spalva - geros nuotaikos užtaisas garantuotas.
O jei norisi klasikinio trumpo miniako išeitis yra - ir net ne viena. Gal pavilios laisvai krentantis, vėjyje plazdantis ir būtinai paaukštintu liemeniu trumpas sijonukas. O gal aptemptas, nertas, karbatkiuotas, žvyneliuotas ar šiaip įmantrus sijonukas? Svarbu gražu, ryšku ir pavasariška (ar vasariška)!
Peplum
Peplum




Norisi elegancijos? Peplum puiki išeitis. Tarsi du sijonai viename. Kuo šis modelis ypatingas? Puikus moteriškumo ir jaunystės derinys - šiek tiek avangardo klasikiniame modelyje.

Pašėlusių vasaros linksmybių neįsivaizduoji be džinsinio miniako, bet bijai, kad būsi apšaukta kičine? Ne bėda, taip kaip ir džinsiniai šortai ant bangos, taip ir sijonai - tik svarbu, kad būtų kuo labiau paplėšyti, padraskyti, kniedyti, su netyčia (ar tyčia) kyšančiomis kišenėmis.
Taigi taigi taigi - traukiam sijonus iš spintos gilumos ir lekiam ,,šluoti" šaligatvių!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą